DroitBelge.Net/Jobs: plate-forme d'annonces spécialisée dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

CAR CLAIMS ADVISOR

31.07.19

Description de l 'entreprise / Law firm / Bedrijfsomschrijving:

ARAG SE is één van de belangrijkste gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraars, is ruim 80 jaar actief op internationaal niveau en beschikt over niet minder dat 17 zetels in Europa, de Verenigde Staten en Canada. De Belgische Branch, gelegen in Brussel centrum, is op zoek naar een Car Claims advisor (m/v).


Description de la fonction / Functieomschrijving:

Als nieuwe collega zal je nauwe contacten onderhouden met onze Nederlandstalige makelaars. Je krijgt te maken met schadegevallen in zeer diverse domeinen: je analyseert de situatie en je onderneemt de nodige stappen om tot een snelle oplossing te komen.Hierbij zorg jij er in de eerste plaats voor dat de belangen van onze verzekerden niet in het gedrang komen. Je bent dus een belangrijke tussenpersoon in het beheer van een schadedossier. Je hebt veelvuldige contacten met de makelaars, cliënten, experts en advocaten aan de ene kant en met alle mogelijke tegenpartijen (andere verzekeringsbedrijven, experts, advocaten van de tegenpartij, enz.) aan de andere kant. Duidelijke en snelle communicatie is dan ook van zeer groot belang in de succesvolle afhandeling van een schadedossier.


Profil / Profiel:

- Bachelor in bedrijfsmanagement met specialisatie in financie-en verzekeringswezen en/of ervaring van 3-5 jaar in een gelijkaardige functie.

- Talenkennis : Nederlands.

- Overtuigend "communicator" die graag gebruik maakt van de telefoon en die daarnaast zijn vlotte pen aanwendt om brieven of mails te schrijven.

- Enige commerciële feeling is belangrijk want er zijn veelvuldige contacten met onze cliënten (verzekerden en makelaars).

- Pro-actief met zin voor initiatief en nieuwe uitdagingen.

- Vlot kunnen werken met MS-Office Excel, Word) en MS-Outlook is absoluut noodzakelijk.


Aanbod

- Ruime verantwoordelijkheden in een zeer gevarieerde job.

- Reële toekomstmogelijkheden.

- Een aangename werksfeer in een dynamisch team.

- Een doorgedreven opleiding in Rechtsbijstandsverzekering.

- Aantrekkelijk salarispakket met extra-legale voordelen.


Contact:

Stuur uw kandidatuur per mail naar :

email : fabienne.decroos@arag.be


Jurist
BrusselBookmark and Share
   

Retour à la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net