DroitBelge.Net/Jobs: plate-forme d'annonces spécialisée dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

Legal Counsel

17.06.19

Description de l 'entreprise / Law firm / Bedrijfsomschrijving:

Holcim België telt ongeveer 700 werknemers verdeelt over 20 locaties.

Het bedrijf wil kwaliteitsvolle kandidaten aantrekken en de beste talenten in huis brengen met behulp van een individueel ontwikkelingsplan.

Voor ons hoofdkantoor gelegen in Nijvel, zijn wij op zoek naar een (m/v):

Legal Counsel


Description de la fonction / Functieomschrijving:

U vervoegt een dynamische juridische afdeling en werkt onder de verantwoordelijkheid van de General Counsel. Samen staan jullie in voor de rechtszekerheid van de Belgische ondernemingen van de groep en staan jullie in direct contact met de collega’s op het terrein.

Uw taken zijn erg gevarieerd. Er zijn tegelijkertijd juridische vragen die deel uit kunnen maken van de strategie van het bedrijf en erg concrete dagelijkse vragen. Uw verantwoordelijkheden hebben voornamelijk betrekking op volgende materies:

- Handelsrecht en contractenrecht

U bent, samen met het team, een bevoorrechte juridische partner van de « business » en verleent proactieve ondersteuning op het vlak van de contracten, zowel in onderhandelings-, als in de redactie- en de interpreteringsfasen.

- Beheerder van de juridische zaken en de handelsgeschillen

In nauwe samenwerking met de betrokken operationele en functionele directies beheert u geschillendossiers.

- Projecten

U beantwoordt juridische vragen van interne orde, ter naleving van de nationale wetgeving en om de interne klanten bij te staan.

- Wetgeving

U staat in voor het juridisch toezicht en werkt mee aan de opleiding van de personeelsleden voor wat de meest belangrijke nationale en communautaire wetgeving betreft, alsook hun evolutie.


Profil / Profiel:

Ervaringin een onderneming (een opleiding van 1 tot 3 jaar aan de balie gevolgd door een relevante ervaring in een onderneming wordt erg op prijs gesteld). Kennis van het concurrentierecht, en milieurecht en/of transportrecht is een troef.

Een goede kennis van het Frans en het Engels is een voordeel.

Zelfstandig kunnen werken in een steeds wisselende omgeving maar ook in teamverband.

Communicatief, zowel met collega’s-juristen als niet-juristen
Stipt, integer, ondernemend, nieuwsgierig, dynamisch, proactief en flexibel.


Aanbod:

U krijgt de kans om te werken in een motiverende en internationale omgeving met een aantrekkelijk salarispakket, in lijn met uw ervaring.


Contact:

Meer weten? Reageer direct via onze website: www.holcim.be


Jurist
NijvelBookmark and Share
   

Retour à la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net