DroitBelge.Net/Jobs: plate-forme d'annonces spécialisée dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

Juridisch medewerker of juridisch medewerkster

28.04.17

Description de l 'entreprise / Law firm / Bedrijfsomschrijving:

citydev.brussels (GOMB) werd in 1974 opgericht. De instelling is actief in het Brussels gewest in de domeinen van stadsvernieuwing en economische ontwikkeling. citydev.brussels is dé referentie voor openbare vastgoedontwikkeling in Brussel.

Het departement Recht en Contentieux staat onder meer in voor het beheer van de juridische dossiers voor de operationele directies, het verlenen van advies betreffende diverse juridische materies en de revisie van juridische teksten (van advocaten, notarissen …).

Voor het departement Recht en Contentieux van de Algemene Administratie is citydev.brussels (www.citydev.brussels) op zoek naar een voltijds: juridisch medewerker of juridisch medewerkster

Meer weten over onze instelling en haar opdrachten? Kijk op www.citydev.brussels


Description de la fonction / Functieomschrijving:

UW OPDRACHT
U staat de directeur van het departement bij door het beheer van juridische dossiers, adviesverlening betreffende uiteenlopende juridische materies en de revisie van juridische teksten.


UW ACTIVITEITEN
advies verlenen betreffende specifieke juridische materies (publiek recht, vennootschapsrecht, handelsrecht, notariaat); specifieke juridische dossiers beheren, de elementen ervan analyseren en onderzoeken; juridische procedures voorbereiden en opvolgen; juridische teksten reviseren; de administratieve opvolging van dossiers verzekeren; bestaande regelgeving aanpassen en nieuwe regelgeving ontwikkelen; de administratieve taken op zich nemen in het kader van de functie; verslagen, nota’s en notulen opstellen; op de hoogte blijven van de evolutie van de wetgeving, materies en/of technieken die betrekking hebben op de functie.

ONS AANBOD
Een gemoedelijke en dynamische werkomgeving.
Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met maaltijdcheques en diverse premies. Loon volgens de weddeschaal die hoort bij het niveau van uw diploma.


Profil / Profiel:

U hebt een universitair diploma (master) rechten en bent geïnteresseerd in de voorbereiding en het beheer van specifieke juridische dossiers, meer bepaald dossiers in verband met publiek recht, vennootschapsrecht, handelsrecht en notariaat. U kunt zich perfect mondeling en schriftelijk uitdrukken en onderhandelt moeiteloos met zowel de openbare als de private sector. Kennis van de andere taal van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alsook grondige kennis van alle procedures inzake overheidsopdrachten zijn belangrijke troeven.


Contact:

Bent u geïnteresseerd in deze functie en beantwoordt u aan het profiel? Stuur dan vóór vrijdag 2 juni 2017 uw cv naar:

citydev.brussels – departement Hrm
Gabrielle Petitstraat 6
1080 Brussel

of via e-mail:

email : jobs@citydev.brussels


Jurist
BruxellesBookmark and Share
   

Retour à la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net