DroitBelge.Net/Jobs: plate-forme d'annonces spécialisée dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

Junior advocaat en Advocaat-stagiair (m/v)

23.12.16

Description de l 'entreprise / Law firm / Bedrijfsomschrijving:

Van Cutsem Advocatenkantoor (www.vancutsem-law.be) werkt doorgaans voor ondernemingen (veel KMO’s en zelfs een aantal beursgenoteerde bedrijven) maar ook voor een behoorlijk aantal particulieren en dat is een bewuste keuze. In sommige bedrijfssectoren hebben we een lange ervaring in bepaalde rechtsmateries opgebouwd (zo werken we bijvoorbeeld vaak voor ICT bedrijven, distributie, bouwsector), maar juridisch beperken we ons niet tot een bepaald vakgebied.

Advocatenkantoor Van Cutsem zoekt een ervaren advocaat en een junior advocaat/advocaat-stagiair.


Description de la fonction / Functieomschrijving:

Ervaren advocaat (m/v)

U heeft reeds een solide ervaring als advocaat. Ook al heeft u een uitgesproken voorkeurmaterie, toch schrikt het u niet af om actief te zijn/worden in meer dan één rechtstak. U staat in voor een methodische en kwalitatief hoogstaande uitvoering en opvolging van uw opdrachten. U bent een goede jurist(e) met een uitstekende pen. Uw moedertaal is het Nederlands of het Frans, maar u beheerst ook de andere taal voldoende.

Junior advocaat of Advocaat-stagiair (m/v)

Als jonge advocaat neemt u (heel) actief deel aan de behandeling van de dossiers (voorbereiding van allerhande rechtsakten zoals conclusies, dagvaardingen, verzoekschriften), pleiten, opstellen van contracten, het volgen en voeren van onderhandelingen...). Naarmate uw ervaring en kennis toeneemt, krijgt u meer verantwoordelijkheid. Een eerste ervaring met de advocatuur is een pluspunt.Telewerken?

U hoeft niet vlakbij kantoor te wonen. Wij zijn resolute voorstanders van telewerken en passen dit nu reeds met succes toe.

Dankzij een doorgedreven informatisering (digitaal dossierbeheer via Cicero 10 en aangepaste communicatietools), hoeft u bijvoorbeeld niet elke dag “op kantoor” te zijn.


Profil / Profiel:

• U heeft reeds een solide ervaring als advocaat.

• Ook al heeft u een uitgesproken voorkeurmaterie, toch schrikt het u niet af om actief te zijn/worden in meer dan één rechtstak.

• U staat in voor een methodische en kwalitatief hoogstaande uitvoering en opvolging van uw opdrachten.

• U bent een goede jurist(e) met een uitstekende pen.

• Uw moedertaal is het Nederlands of het Frans, maar u beheerst ook de andere taal voldoende. In ieder geval streeft u er naar om uitstekend tweetalig te worden.

• Ervaring met het advocatenpakket Cicero 10 is een pluspunt.

• Alle samenwerkingsvormen zijn bespreekbaar (voltijds-deeltijds, met cliënteel-zonder cliënteel).
Contact:

Indien u interesse heeft, contacteer ons dan via mail. Het spreekt voor zich dat iedere kandidatuur erg discreet behandeld wordt.

email : wvancutsem@vancutsem-law.be


AdvocaatBookmark and Share
   

Retour à la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net