Bedrijf in moeilijkheden, dreigend faillissement ?
Vraag vandaag advies.

Advocaten-curatoren Antwerpen
Bruno Schoenaerts en
Alain Van den Cloot,
advocaten-curatoren, 
specialisten in faillissement-
begeleiding en preventie, 
team met meer dan 35 jaar ervaring.

BRUNO SCHOENAERTS

Bruno Schoenaerts heeft een carrière van 43 jaren als advocaat en 30 jaren als curator. Hij behandelde als curator meer dan 500 faillissementen. Hij kent als senior advocaat alle facetten van een curatele en kent alle procedures van het faillissementsrecht tot in het laatste détail. In zijn hoedanigheid van curator dagvaardde hij zaakvoerders, bestuurders, aandeelhouders en derde verantwoordelijke partijen. Vandaag, met de storm die op ons afkomt, wil Bruno Schoenaerts zijn kennis aan wenden voor al diegenen die nood hebben aan zeer efficiënte juridische bijstand bij faillissementsprocedures. Voor hen die zich zorgen over de status van hun onderneming. Failliet of niet ? In hoever nu aansprakelijk of niet ? Welke risico’s nemen of niet ? Bruno Schoenaerts is advocaat die de cliënt beschermt tegen de aanspraken van de curator. Het insolventierecht is een zeer gespecialiseerde materie en vereist de bijstand van vakmensen die deze materie van binnen uit beheersen als vanzelfsprekend. Als curator heeft Bruno Schoenaerts immers al te vaak gezien hoe zwak of helemaal niet sommige verweermiddelen werden aangewend.

ALAIN VAN DEN CLOOT

Met ruim 25 jaar juridische ervaring is Alain Van den Cloot een kritische en doortastende advocaat en curator (sedert 1996) gespecialiseerd in het handels- en economisch recht met vennootschappelijke en sociaalrechtelijke aspecten en met een doorgedreven ervaring in faillissementen en vereffeningen. Alain Van den Cloot biedt in dit verband vennootschappen een full service aan. Hij is klantgericht, sterk in het onderhandelen en gefocust op het bereiken van resultaten. Hij hecht een groot belang aan discretie en efficiëntie.

Specialisaties

Schoenaerts & Partners leggen de focus op 3 belangrijke domeinen.
Advocaat faillissement Gerechtelijke reorganisatie

Gerechterlijke reorganisatie

Bescherming tegen schuldeisers

Onderneming in moeilijkheden, insolvenrierechtadvocaten nodig?

Ondernemingen in moeilijkheden

Ontbinding & vereffening

Faillissementen Antwerpen, contactere schoenaerts & partners

Faillissementen

Ondersteuning bij het proces

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Een persoonlijke kennismaking blijft de beste manier om aan een samenwerking te beginnen die gebaseerd moet zijn op wederzijds vertrouwen.

​Maak een afspraak met ons kantoor. De prijs van een kennismakingsgesprek van een half uur bedraagt 100 EURO. Te kort om in detail een probleem te behandelen, maar waarschijnlijk voldoende om u een eerste advies te geven en u te overtuigen van de meerwaarde die Advocatenkantoor Schoenaerts & Partners voor u kan betekenen.

Video's

2. Faillissementspreventie en analyse

1. Verzet en hoger beroep tegen faillissement

Laatste uit de blog